Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija nakon nereda

Vučić napao i Hrvatsku: "Gadosti koje sam pročitao u hrvatskim medijima samo govore o koordinaciji u napadima na našu zemlju"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se medijima nakon jučerašnjih nasilnih prosvjeda u Beogradu te se pritom osvrnuo i na reakcije iz Hrvatske.

Vučić tvrdi kako su policije u svim zemljama Europe u sličnim situacijama reagirale oštrije dok je policija u Beogradu šutjela i čekala.  

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Donio odluku Vučić imenovao mandatara za sastav nove vlade Aleksandar Vučić Javno obraćanmje Vučić: "Plaćamo visoku cijenu, ne svojom krivnjom''

Komentirao je i tvit Jadranke Kosor koja je napisala da bi trebalo tražiti izbacivanje Vučićeve Srpske napredne stranke iz Europske pučke stranke te kazao kako ga fascinira spremnost da se podrže oni najgori u Srbiji.

Osvrnuvši se na reakcije iz Hrvatske, Vučić je, kao i jučer podsjetio na tekst Davora Ive Stiera.

"On je napisao da je Srbija s Vučićem "problem za nas" (Hrvatsku). Takva Srbija je za nas problem Samo je važno da rade nešto protiv nas. Mene zanima što mi možemo napraviti za našu zemlju, a gadosti koje sam pročitao u hrvatskim medijima samo govore o koordinaciji u napadima prema našoj zemlji.

Nije važno tko, mogu da dođu najgori, samo je važno da se uradi nešto preko nas, mene zanima što mi možemo učiniti. Zadovoljan sam što u Srbiji nema takvog odgovora", rekao je Vučić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene