Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična smrt na odmoru

Vraćajući se sa zabave studentica se izgubila, pala u rijeku i smrznula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska studentica Rachel Ward, smrznula se do smrti u rijeci u francuskim Alpama, nakon što se izgubila na putu kući tijekom praznika.

20-godišnja studentica krenula je do svog apartmana, poslije privatne zabave u francuskom skijalištu Val d'Isere, kada se dogodila tragedija. Sudjelovala je u godišnjoj zabavi kojoj inače prisustvuje stotine britanskih studenata koji uživaju u velikim količinama alkohola. 

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Rachel se naime izgubila, te je pokušala pronaći put kući. Samo pola sata nakon što je napustila zabavu, nazvala je prijatelja u pomoć. Policija vjeruje da se djevojka poskliznula i pala u rijeku, nakon čega je umrla od pothlađivanja.

Njezino tijelo naposljetku je pronađeno na samoj granici zimovališta. Obdukcijom je utvrđeno da je konzumirala alkohol. Vođa potrage je izjavio: 'Rijeka u koju je upala djevojka nije naročito duboka, no struja je jaka, a ako je još bila i djelomično pijana, očito da nije mogla izaći. Zaista je tragično da je ovako stradala'.

Njena posljednja poruka koju je poslala prijatelju glasila je 'izgubila sam se'. Nažalost, kad je pronađena već je bilo prekasno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene