Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastava za pamćenje

Vjeroučitelj zabunom pustio video u kojem je seks igračka sa žiletima i Isus koji čita Playboy: ''Ovaj svijet je totalno poludio''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjeroučitelj je slučajno učenicima 7. razreda na satu prikazao snimku animiranog filma u kojoj su bili seksualna igračka prekrivena žiletima i Isus koji čita Playboy časopis.

Četverominutni video, koji je također uključivao psovke, prikazan je u petak učenicima 7. razreda na Excel Academyju u Sneyd Greenu u Engleskoj. Zabunom ga je pustio vjeroučitelj. Na njemu je bio animirani prikaz seksualne igračke prekrivene žiletima i Isus koji čita Playboy.

Jedna od učenika je rekla da ih je učitelj prije puštanja snimke upozorio da video sadrži proste riječi. ''Bila sam u šoku kada sam pogledala snimku. Većina učenika umirala je od smijeha dok je to gledala. Ponavljali smo za ispit i radili vjerske simbole. Učitelj na zamjeni je rekao da će nam prikazati video koji bi nam mogao pomoći. To stvarno nije primjereno za školu'', rekla je učenica River Maddocks.

Njezin otac Eden Maddocks je bio bijesan kada mu je kći to rekla. Nakon pogledane snimke smatra da je animacija i gora nego što je zamišljao. ''Ovaj svijet je totalno poludio ako se takve stvari smiju prikazivati u školi'', smatra otac.

Animacija, koja daje objašnjenja o tome kako su nastali različiti vjerski simboli, uključivala je dvije figure iz crtića koje raspravljaju o taoističkom simbolu yin i yang i o tome što su smatrali najboljim i najgorim stvarima na svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Znanstvenici su ostali bez brojnih istraživanja Superračunalo u Japanu greškom obrisalo čak 77 TB podataka

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najmaturant, ali samo na par sati: Greškom mu dali laskavu titulu pa je isti dan predao školskom kolegi

Jedan od likova u videu kaže da je sendvič s pohanim sirom najbolji, prije nego što je uzeo seks igračku prekrivenu žiletima kao prikaz nečeg zlog, prenosi Daily Mail.

Škola je rekla da je video na YouTubeu razredu pokazao zamjenski učitelj koji je greškom pustio pogrešan video. Kažu da je neprikladan i da ga više neće prikazivati te da će ubuduće bolje paziti da se tako nešto ne ponovi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene