Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužila službenike

Policajac izudarao trudnicu: 'Stavili su mi lisice i gurnuli u kut'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženu iz Teksasa službenik je, tvrdi ona, udario više puta, a cijelo to vrijeme na rukama je imala lisice.

Žena iz Teksasa tvrdi da ju je zamjenik šerifa udario nekoliko puta kad je bila devet mjeseci trudna, a kao dokaz je ponudila video (možete ga pogledati na dnu teksta).

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova Baby boom u Zagorju, ilustracija 18 beba u tjedan dana Baby boom u Zagorju: "Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili"

Deanna Robinson (38) iz Quinlana tvrdi da ju je službenik napao 4. ožujka kada je u njen dom došla američka Služba za zaštitu djece kako bi joj oduzeli 18 mjeseci staro dijete, piše Huffington Post.

'Stala sam pred svog sina, podigla ruke u zrak i počela vrištati', rekla je i dodala kako im je poručila da neće ni pipnuti njezino dijete. Nakon toga, prisjetila se na konferenciji za medije, odmah su joj stavili lisice i gurnuli je u kut.

'Za ono što su mi učinili nema opravdanja', rekla je.

Za 17 posto mladih batine su prihvatljiva odgojna metoda

Incident je privukao pozornost nakon što je snimka navodnog napada objavljena na društvenim medijima. U videu se navodno dužnosnik svađa s trudnicom nakon čega ju udara. Iako se video prekida nakon jednog udarca, Robinson tvrdi da ih je zaradila još nekoliko, a cijelo to vrijeme na rukama je, kaže, imala lisice.

A policajci i služba za zaštitu djece na pojavili su joj se na vratima nakon što je njezin 9-godišnji sin u školi rekao da se 'boji ići kući jer se mama i tata svađaju'.

Nakon razgovora s ocem, četvero djece odvedeno je iz doma, a privremenu skrb nad njima preuzela je Služba za zaštitu djece.

VIDEO Dadilja udara dječaka - Nevjerojatno što je nakon toga učinila

Iz šerifovog ureda poručili su da istražuju navode majke o nasilnom policajcu. Dodali su da sve optužbe shvaćaju ozbiljno te će istražiti navode.

Identitet šerifovog zamjenika nije otkriven.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene