Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U centru Buenos Airesa 81-godišnji muškarac, Oscar Perona, zaletio se automobilom u masu ljudi. Ovim činom usmrtio je jednu osobu te ozlijedio čak njih osam. Nesreća se dogodila u utorak.


Dakle, osam ljudi je ozlijeđeno, a jedna osoba, koju je auto doslovno pregazio, podlegla je ozljedama ubrzo nakon transporta u bolnicu.

Vezani članci Frances McDormand - 4 Posebna žena koju u Hollywoodu jako cijene: Odbija se šminkati, a nije joj smetalo ni što joj je muž dao prsten od bivše Oscar nominacije Pjesme nominirane za Oscara izvest će se na krovu muzeja u Los Angelesu i na Islandu

Perona je odmah uhićen i ispitan. Na slobodu je pušten idući dan jer je utvrđeno kako je do nesreće došlo zbog mehaničkog kvara na automobilu.

'Strašno je to što se dogodilo. Našao sam se u situaciji koju nisam mogao kontrolirati. Jednostavno sam ubacio u prvu brzinu, a auto je počeo nekontrolirano divljati... kao da njime upravlja netko drugi', rekao je Perona.

Perona tvrdi kako se pokvario automatski mjenjač na automobilu. Rekao je kako je ovo prva prometna nesreća koju je uzrokovao.