Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čovjek u ušima ima dlake duge 25 cm!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radhakant Bajpai, Indijac iz Kanpura, 2003. godine u Guinnessovoj se knjizi rekorda našao zbog najdužih dlaka u ušima - čak 13,2 cm koje su do danas narasle do gotovo 25 cm. Dlake u ušima indijskog trgovca bile su duže od B.D. Tyagijevih koji je do 2003. držao taj rekord sa 10,2 cm.

Radhakan je ponosan na svoje postignuće, ali žali se da mu vlasti i indijsko društvo u tome ni malo ne pomažu niti imaju razumijevanja za njegovu strast – uzgajanje dlaka u ušima.

Pročitajte i ovo DokiShop - MissStick - 1 ZAJEDNIČKI PROBLEM SVIH ŽENA MissStick depilator – najveći neprijatelj dlačica! U trenu se riješite dlačica s lica Ilustracija (Foto: Getty Images) poput "sindroma vukodlaka" Zbog pogrešno deklariranog lijeka djeci izrasle guste dlake: "Sinu su čelo, obrazi, ruke, noge i šake bili su prekriveni. Bilo je strašno"

'Vlada ne pruža pomoć i društvo je apatično. Ljudi smatraju da je uzgajanje dlaka u ušima znak gluposti', rekao je Bajpai.

Njegov sin Satyam Bajpai kaže kako nikada nije smatrao da je hobi njegova oca čudan.

'Njegove mi dlake nikada nisu bile čudne jer sam navikao viđati ih. Kada sam se jednom na fakultetu našao u njegovom društvu svi su buljili u nas i tek sam tada shvatio da je to nešto neobično', rekao je Satyam Bajpai.

Radhakant za njegu svojih dlaka koje su mu priskrbile mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda koristi poseban šampon, a da ne bi oštetio predmet svoje opsesije ne nosi naušnice ni ogrlice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene