Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrio je skener

VIDEO U kamionskim gumama pronađena droga vrijedna 190 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska policija zaplijenila je metamfetamin u vrijednosti od 190 milijuna dolara, koji je bio sakriven u kamionskim gumama.

Brod iz Šangaja koji je pristao u Melbourneu krio je više nego što se na prvi pogled činilo, a pokazao je to i rentgenski skener, na kojem su se pojavile čudne mrlje unutar guma na kotačima jednog kamiona. U gumama je pronađeno čak 200 kilograma metamfetamina, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Brod s dorgom Udar na kartele VIDEO Elitne postrojbe u filmskoj akciji pohvatale krijumčare kokaina: "Ovo je najveća zapljena u povijesti naše zemlje" Slika nije dostupna Lamborghini, kasina, nakit... VIDEO Pala narkomafija: 'Živjeli su poput rock zvijezda!'

>> REKORDNA zapljena: U prtljazi skriven kokain vrijedan 200 milijuna eura

'Skrivena droga pojavila se tek na rentgenskom skeneru, ali ono što je bilo čudno kod kamiona jest to, da kad bi ga normalno pregledali, ne biste primijetili ništa', istaknuo je regionalni šef australske carinske policije, Graham Krisohos.

Policija je u vezi s krijumčarenjem te droge uhitila trojicu muškaraca, dvojica od kojih su radnici na dokovima u luci u Melbourneu. Policijska istraga se nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene