Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četverogodišnjeg dječaka iz požarom zahvaćene zgrade u Bronxu, u New Yorku, spasio hrabri građanin rekavši kako je 'ubacio u brzinu', kad je vidio unesrećenog dječaka.


Nakon što je dječaka preuzeo iz ruku vatrogasca, koji mu ga je dodao kroz prozor na požarnim stepenicama, Horia Cretan je snimljen kako dječaka spušta niz iste stepenice, spušta na pod i provjerava njegovo stanje, kako bi se uvjerio da je s njim sve u redu. Cretan je inače vlasnik obližnje trgovine i američkim je medijima rekao kako je istrčao iz trgovine, čim je primijetio sukljanje gustog crnog dima iz zgrade.

Vezani članci Slika nije dostupna Rihanna na Gala bal došla bez donjeg rublja! Slika nije dostupna Amerikanci neće zaboraviti imena stradalih 11. rujna

Pomoću ljestvi, popeo se na požarne stepenice, gdje je od vatrogasca preuzeo onesviješćenog dječaka, kojeg je prenio na sigurno i spasio mu život. 'Kad sam vidio što se događa, jednostavno sam ubacio u brzinu. Mislim da bi to napravio i bilo tko drugi, da je bio na mom mjestu', rekao je Cretan.