Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Spašeni nakon 20 sati provedenih u oceanu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dvadeset sati provedenih u oceanu uz obalu Australije, spašeno je dvoje iskusnih ronioca, 38-godišnji Britanac i 40-godišnja Amerikanka.

Dvojac se odvojio od grupe s kojom su ronili. Policija kaže da je par ronio u maloj uvali Gary Lagoon, a kada nisu bili na površini u dogovoreno vrijeme posada broda obavijestila je policiju i krenula u potragu.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

U potrazi su jučer sudjelovale tri letjelice s opremom za noćnu potragu, a danas im se pridružilo još sedam helikoptera.

Helikopter sa spasiocima uočio ih je kako plutaju 78 nautičkih milja sjeverozapadno od Baith Reefa, podignuli su ih i prebacili na obližnji otok, priopćila je policija.

Spasioc Darren Bobin rekao je da je par bio oduševljen kada je vidio helikopter.

'Oboje su bili u vodi, pomicali su se i željeli su što prije ući u helikopter. Bili su veoma sretni, mokri i na sebi su imali opremu za ronjenje', opisao je oduševljenje izgubljenih ronioca Aaron Harper koji im je pružio medicinsku pomoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene