Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasac heroj

VIDEO: Spasio psa iz nabujale rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasac Joe St. Georges novi je američki junak nakon što je riskirao vlastiti život kako bi iz nabujale rijeke u Vernonu u Kaliforniji spasio psa mješanca.

Vatrogasca je helikopter spustio u nabujalu rijeku iz čijeg je korita bespomoćni pas uzaludno pokušavao izaći. Nakon što se spustio u rijeku, došao je do psa koji ga je u strahu i panici čak i ugrizao za palac ruke, no 50-godišnji St. Georges ga je uspio svladati te ih je helikopter obojicu izvukao iz bujice i spustio na cestu. Prije odluke o dramatičnom spašavanju vatrogasci su psu dobacivali zračne kolute nadajući se da će se pas za njih uhvatiti, no uspaničeni pas se nije snašao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužna vijest Vatrogasac preminuo na intervenciji tijekom nevremena: Građani ga držali na životu do dolaska hitne pomoći Beba, ilustracija - 2 Prekrasna priča Vatrogasac posvojio bebu ostavljenu u kutiji: "Pogledi su nam se sreli i to je bilo to. Neopisivo je volimo"

Jedan vatrogasac je još ranije pokušao sići ne bi li izvukao psa, no nije uspio doći do njega. Nakon nekog vremena, kada je postalo očito da bujica jača i da pas nema nikakve šanse da preživi, odlučeno je da se pošalje helikopterska ekipa u akciju spašavanja. Osim toga, zapovjednici su strahovali da bi netko od građana mogao pokušati pomoći psu i tako i sebe dovesti u opasnost. Na kraju je intervenirao St. Georges i izvukao psa iz rijeke. Ugriz mu, nakon svega, uopće nije važan. 'Učinio je ono što psi rade', rekao je hrabri vatrogasac.

Pas, kojem su nadjenuli ime Vernon, po gradiću u kojem je spašen, prebačen je u veterinarsku kliniku, gdje je dobio svu medicinsku skrb te je čipiran, a trenutačno je na promatranju kako bi se utvrdilo boluje li od bjesnoće. Ako sve bude u redu, pokušat će pronaći vlasnika. U suprotnom će ići na udomljavanje. S obzirom na slavu koju je stekao zajedno sa svojim spasiteljem, udomitelje neće biti teško naći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene