Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio adrenalinski doživljaj

VIDEO Put u vlastitu smrt platio 10 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U traženju adrenalinskog uzbuđenja, ljudi ponekad mogu donijeti sasvim krivu procjenu. Faktora koji su presudni da se dogodi tragedija je puno, no na kraju se sve svodi na jednostavnu odluku - kockati se ili ne.

Snijegom prekrivena padina na planini u Rusiji i posebna sfera u kojoj dvije osobe mogu doživjeti neobičan osjećaj kotrljanja i navalu adrenalina. Organizatori su napravili sve sigurnosne provjere, a dvojica mladića platili su 10 dolara po glavi kako bi se bezbrižno skotrljali niz posebno uređen dio padine, prenosi LiveLeak. Što može poći po krivu?

Pročitajte i ovo Kornjača-tenk Carev roštilj VIDEO Rusi unaprijedili važno oružje? Velike metalne grdosije pravi su izazov ukrajinskim dronovima Ruski predsjednik Vladimir Putin i zrakoplovstvo i mornarica "Ovo je odgovor": Putin naredio vježbe uporabe nuklearnog oružja

>> Mladić se poskliznuo i pao niz slap u ponor dubok 100 metara

Nismo spomenuli kako se, gledano na snimci, na lijevoj strani nalazi ponor i kako zorbanje (tako se zove ova adrenalinska aktivnost), vjerojatno nikad nije u potpunosti sigurno, pogotovo ne na planini nedaleko od ruba ponora.

Sfera dolazi do dna padine, naglo skreće ulijevo, a jedan od organizatora očajnički je pokušava zaustaviti. Ona probija zaštitnu ogradu i nestaje iz kadra kamere, da bi se kasnije pojavila kako velikom brzinom udara u kamenu formaciju duboko u ponoru. Jedan od dvojice mladića, nije preživio adrenalinsko iskustvo. Put u svoju smrt platio je deset dolara...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene