Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mohammed D'Ali Carvalho Santos, 21-godišnji Brazilac, osuđen je na 21 godinu zatvora zbog brutalnog ubojstva, a zatim i komadanja 17-godišnje britanske djevojke. Upozoravamo vas da video snimka sadrži uznemiravajuće fotografije.


Porota je Brazilca proglasila krivim za ubojstvo Care Marie Burke, koje se dogodilo 2008. godine u brazilskom gradu Goiani. Santos je  je nakon ubojstva raskomadano tijelo bacio u rijeku. Iako su tužitelji tražili maksimalnu zatvorsku kaznu od 30 godina, Santosov odvjetnik spustio je kaznu na 21 godinu, pozivajući se na mentalnu nestabilnost klijenta.

Vezani članci Fail Kolika je vjerojatnost?! Sigurnosna kamera snimila sudar koji se rijetko viđa Policija, ilustracija Kod Zadra pronađeno beživotno tijelo 22-godišnje žene, istraga je u tijeku

Kada ga je porota upitala za motiv brutalnog ubojstva, Santos je objasnio da ga je Burke razljutila jer je htjela prijaviti policiji da se on bavi preprodajom droge. 'Dugo smo razgovarali i tražila me novac, a ja sam joj odgovorio da ga nemam. Tada sam na stol stavio 50 grama kokaina i krenuo uzeti malo, na što mi je ona rekla da nemam novca za drogu. Odgovorio sam joj da nisam njezin otac, a ona je onda krenula zvati dečka s kojim se navodno viđa, rekla je da je policajac, kako bi me natjerala da joj dam novac. Čim je uzela telefonsku slušalicu, počeo sam je ubadati nožem', ispričao je Santos.

U jedan kovčeg stavio glavu i udove, u drugi torzo

Kada je ubio djevojku, tijelo je stavio u kadu i raskomadao ga. U jedan kovčeg stavio je njezinu glavu i udove, a u drugi torzo. Nešto kasnije bacio je raskomadano tijelo u rijeku.

Santosov brat, tetka i njegova djevojka, koja je nedavno rodila Santosovo dijete, pozvani su kao svjedoci na suđenju. Njegov brat, Bruce Lee Santos, opisao ga je kao agresivnog i nasilnog još od djetinjstva. Za vrijeme suđenja, Santos je uglavnom bio miran, a čak se povremeno smijao, pogotovo mu je smiješno bilo svjedočenje njegove tetke koja je govorila o njegovim manjim kriminalnim djelima koja je počinio kao tinejdžer.