Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio sići

VIDEO Mrtav pijan visio s visokonaponskih kablova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan se Kinez, očito s popriličnom razinom alkohola u krvi, popeo na visokonaponske kablove odbijajući sići.

Vidno alkoholizirani muškarac popeo se na stup dalekovoda te potom i na visokonaponske žice na visini od 9 metara. Incident se dogodio u petak oko 11:25 sati po lokalnom vremenu u kineskom gradu Linfenu, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija A nije namjerno... Malo popio, otišao na benzinsku u Krapini pa se odvezao autom: Ubrzo je nastala drama, policija ga našla u dvorištu

>> VIDEO Nevjerojatno što je ovaj vozač preživio!

Prolaznici su u nevjerici promatrali muškarca kako visi s kablova te su pozvali vatrogasce i gradsku elektru koja je isklučila napon na tom dijelu dalekovoda. Jedan vatrogasac popeo se na stup dalekovoda ne bi li alkoholoziranog muškarca nagovorio da se spusti, no bez uspjeha.

Muškarcu su odjednom popustile ruke i noge te je pao na nižu razinu kablova, a 15 minuta kasnije pao je u zaštitnu mrežu koju su postavili vatrogasci. Liječnici su ustanovili kako nema nikakvih ozljeda, ali mu je izmjerena poprilična razina alkohola u krvi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene