Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo taksist

VIDEO: Putnik oteo taksi i izazvao tri prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 22-godišnji Australac sinoć je izazvao strku na ulicama Hong Konga, preuzevši kontrolu nad taksijem u kojem je zbog svađe koja se dogodila u vozilu i trostrukog sudara poginuo taksist. Upozoravamo čitatelje da su priložene fotografije i video uznemirujući.

Nakon trostruke prometne nesreće u Hong Kongu uhićen je 22-godišnji Kelsey Michael Mudd koji je, prema riječima očevidaca, naređivao vozaču taksija da vozi suprotno propisima zbog čega je jedan taksist poginuo, a drugi zadobio teške ozlijede, prenosi Reuetrs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobra odluka Stiže novost koja će se svidjeti svim korisnicima taksija: "To je veliki iskorak..." Taksi - 2 Pokrenuli peticiju Domaći taksisti negoduju zbog stranih radnika: "Ne ispunjavaju uvjete za voziti i biti na cestama, a problem je i komunikacija"

Prema izvorima koje prenose lokalni mediji u taksiju je izbila svađa između taksista i mladića prije nesreće u centru Hong Konga oko tri sata ujutro prema lokalnom vremenu. Taksi je udario u druga tri taksija koji su dolazili iz suprotnog smjera. Putnik se tada premjestio na vozačevo mjesto i dalje nastavio voziti u pogrešnoj traci.

Kada su djelatnici hitne medicinske pomoći došli pomoći ozljeđenom mladiću koji je bio u vozilu, on je pritisnuo papučicu gasa i gotovo pregazio liječnika koji se nalazio ispred vozila. No, zbog stanja u kojem se nalazio nije stigao daleko. Ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija te ga uhitila pod sumnjom da je neovlašteno vozio taksi u alkoholiziranom stanju, a mogao bi biti optužen i za ubojstvo taksista.

Dolazak hitne pomoći i privođenje mladića koji je izazvao prometne nesreće možete pogledati u priloženom videu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene