Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ilham Anas

VIDEO: Indonežanin zarađuje kao Obamin dvojnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijski fotograf Ilham Anas možda neće biti prisutan na inauguraciju Baracka Obame, ali će na Indonezijskoj televiziji nastupiti kao Obamin dvojnik. Anas, koji je sličan Obami, postao je popularan nakon što je demokrat dobio izbore u studenom, a sada zarađuje kao njegov dvojnik.

Mnogi su Indonežani zainteresirani za Obamu koji je četiri godine živio u Jakarti nakon što se njegova majka Ann Dunham udala za Loloa Soetora iz Indonezije. 'Kada je Obama pobijedio, moji kolege su se našalili i natjerali me da nosim odijelo i kravatu, a onda su me fotografirali kako poziram kao Obama. Te su fotografije stavili na Internet', ispričao je Anas, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama Heather Mack Dugo će biti iza rešetaka Zbog nasljedstva vrijednog 1,3 milijuna eura ubila majku i sakrila njeno tijelo u prtljažnik

>> Zbog sličnosti s Barackom dobio posao

Slike su se raširile veoma brzo na Internetu. Uskoro su televizijske postaje i oglašivačke agencije stupile s njim u kontakt. To je dovelo do pojavljivanja u farmaceutskoj reklami na Filipinima u kojoj je glumio Obamu. 'Moji kolege su puni podrške. Kada su otkrili da sam unajmljen kako bi glumio u reklami navijali su za mene, bili su sretni', rekao je Anas koji u Jakarti radi ako fotograf u magazinu za mlade.

'Jednom sam bio na zračnoj luci u Maleziji i jedan mi je čovjek prišao i upitao me jesam li ja Obama? Čak je tražio da se samnom fotografija i platio mi je ručak.' Ako ikada bude imao priliku upoznati Obamu, Anas je rekao da bi 44. američkog predsjednika zatražio da zauzme čvrst stav u izraelsko-palestinskom konfliktu.

'Fotografije njega sada možete pronaći svugdje. Pojavljuje se u reklama, intervjuiraju ga televizijske postaje. Ljudi pričaju o njemu. To je cool i ja sam sretna zbog njega', rekla je njegova kolegica s posla Rastika Hestaviyasa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene