Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžer kojeg su socijalne službe smjestile kod jedne obitelji, silovao je njihovog 2-godišnjeg sina te seksualno zlostavljao 9-godišnju kćer.


18-godišnjak koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sigurnosnih razloga, na sudu je sve priznao. Roditelji seksualno zlostavljane djece, posvojili su dječaka u nadi kako će biti uzor i 'stariji brat', njihovo dvoje mlađe djece. No nisu bili upoznati s njegovom poviješću seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Vezani članci Njemačka policija, ilustracija Užas u Njemačkoj: Silovali 13-godišnjakinju i pretukli joj dečka, među uhićenima i maloljetni Hrvat Slika nije dostupna Srbija: 16-godišnjak se spasio od silovanja snažnim udarcem u genitalije

Socijalne službe priznale su da je udomljavanje takve osobe zapravo bila 'ozbiljna pogreška u prosudbi'. Njegovo ponašanje zaustavljeno je kada je užasnuta djevojčica sve ispričala roditeljima. Vlasti su upozorile kako su i socijalne službe djelomično odgovorne što su propustile roditelje upozoriti na tinejdžerovo devijantno ponašanje.