Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretresi na više lokacija

Velika akcija u susjedstvu: SIPA zaplijenila veće količine popularnog napitka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policijski službenici Državne agencije za istrage proveli su na području Sarajeva, Posušja i Tomislavgrada u sklopu operativne akcije Cedevita pretrese na više lokacija.

Po nalogu Suda BiH i pod nadzorom Tužiteljstva BiH policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) proveli su na području Sarajeva, Posušja i Tomislavgrada operativnu akciju "Cedevita" i u sklopu nje pretrese na više lokacija.

Akcija je izvedena zbog postojanja osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo iz Zakona o industrijskom vlasništvu BiH.

Prilikom pretresa otkrivena je i privremeno oduzeta veća količina proizvoda Cedevita, i to oko 22 kartonska paketa Cedevite različitih ukusa, za koje se sumnja da su pakirane u vrećicama bez printanog laserskog koda, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku, piše N1 BiH.

Pročitajte i ovo Ilustracija velika akcija Zaplijenjeno sedam tona droge: Uhićeno 50 osoba povezano s krijumčarenjem

Pročitajte i ovo Droga najjača droga na svijetu 50 puta jači od heroina: Policija zaplijenila količinu dovoljnu da ubije sve Amerikance

Navedene aktivnosti realizirane su u suradnji s policijskim službenicima Granične policije BiH, MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona i MUP-a kantona 10.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene