Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac (50) u Pančevu ubio je svoju nevjenčanu suprugu (30). U stanu su u vrijeme ubojstva bila ženina kći iz prvog braka (12) i njihova zajednička, tek rođena beba.


Siniša Radovančev (50) uhićen je zbog sumnje da je na smrt izbo svoju nevjenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30).

Vezani članci Petra Nižetić (Foto: Instagram) Najsretnije razdoblje: Splitska voditeljica 6 mjeseci je skrivala tajnu koju je sada ponosno pokazala Slika nije dostupna Djevojčica(11) optužena za ubojstvo jer je nasmrt pretukla 2-mjesečnu bebu

Siniša je Biljanu izbo u njihovom stanu u Pančevu u kojem su u vrijeme zločina bile i Biljanina 12-godišnja kći iz prvog braka i njihova zajednička, tek rođena beba.

Kako doznaje Blic, starija djevojčica, uplašena ubojstvom, iz stana je je iznijela svoju mlađu sestru kako očuh ne bi i nju povrijedio.

50-godišnjak je nakon ubojstva sam pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali ženi nije bilo spasa. U trenutku ubojstva on je bio u kućnom pritvoru zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda jednom muškarcu.

Ubijena žena ranije ga nije prijavljivala za nasilje, no susjedi kažu da su se iz njihova stana znale čuti svađe te da ovaj put nisu slutili da se iza zatvorenih vrata događa zločin.