Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Zločin u Pančevu

Djevojčica (12) gledala kako joj očuh ubija majku, a onda povukla jako hrabar potez

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (50) u Pančevu ubio je svoju nevjenčanu suprugu (30). U stanu su u vrijeme ubojstva bila ženina kći iz prvog braka (12) i njihova zajednička, tek rođena beba.

Siniša Radovančev (50) uhićen je zbog sumnje da je na smrt izbo svoju nevjenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30).

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Ilustracija Užasan zločin Dječak (13) ubio svoju majku dok je spavala pa nazvao policiju: "Krv je svuda po podu. Bebu nisam dirao"

Siniša je Biljanu izbo u njihovom stanu u Pančevu u kojem su u vrijeme zločina bile i Biljanina 12-godišnja kći iz prvog braka i njihova zajednička, tek rođena beba.

Kako doznaje Blic, starija djevojčica, uplašena ubojstvom, iz stana je je iznijela svoju mlađu sestru kako očuh ne bi i nju povrijedio.

50-godišnjak je nakon ubojstva sam pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali ženi nije bilo spasa. U trenutku ubojstva on je bio u kućnom pritvoru zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda jednom muškarcu.

Ubijena žena ranije ga nije prijavljivala za nasilje, no susjedi kažu da su se iz njihova stana znale čuti svađe te da ovaj put nisu slutili da se iza zatvorenih vrata događa zločin.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene