Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meksički kanibal

"Oni su mi to naredili!": Ubio svoju ženu, pojeo joj mozak u tacosima i koristio njezinu lubanju kao pepeljaru

Vršnjačko nasilje
Vršnjačko nasilje Foto: DNEVNIK.hr
U Meksiku je uhićen obožavatelj vraga nazvan "kanibal iz Pueble" koji je navodno ubio svoju ženu, pojeo njezin mozak u tacosima, a njezinu lubanju koristio kao pepeljaru.

Osumnjičenik, identificiran samo kao Alvaro, uhićen je u kući u Puebli 2. srpnja i odveden u pritvor. Policija 32-godišnjaka tereti da je 29. lipnja pod utjecajem zabranjenih sredstava ubio svoju suprugu - majku petero djece.

Tijekom ispitivanja, navodno je rekao policajcima da su mu Santa Muerte (Gospa od Svete Smrti) i vrag naredili da počini zločin.

Nakon ubojstva, Alvaro je navodno raskomadao tijelo žrtve Marije Montserrat Animas Montiel i stavio njezine ostatke u plastične vrećice. Navodno je neke od njih bacio u provaliju iza kuće, a ostale je zadržao na imanju.

Prema izvorima bliskim slučaju, priznao je da je pojeo dio mozga svoje supruge u tacosima i upotrijebio dio njezine smrskane lubanje kao pepeljaru, piše Daily Mail.

Dva dana nakon ubojstva, navodno je nazvao jednu od svojih pokćerki da prizna svoj zločin.

Majka žrtve, Maria Alicia Montiel Serran, rekla je lokalnim medijima: "Rekao je jednoj od njezinih kćeri da dođe po mamu jer ju je on ubio i stavio u torbe".

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena krim-istraga Cure detalji nakon uhićenja: Policija otkrila više o muškarcu koji je prijetio smrću Plenkoviću i članovima Vlade

Ožalošćena Maria Alicia dodala je da je Alvaro raskomadao tijelo 38-godišnje žrtve mačetom, dlijetom i čekićem. Nastavila je: "Nazvala sam ga uplakana, pitajući zašto joj je to napravio ako nije loša osoba".

Prema riječima Marije Alicie, osumnjičenik je priznao: "Ubio sam je, isjekao na komade i bacio u provaliju u vrećama. Nije patila".

Maria Montserrat udala se za Alvara prije manje od godinu dana. Imala je pet kćeri, u dobi od 12 do 23 godine. Najmlađe dvije živjele su s parom i, prema riječima njihove bake, bile su izložene nasilju i seksualnom uznemiravanju od Alvara.

Pročitajte i ovo Aleksandar Lukašenko "Jedna zemlja ima koristi" "Ne želim otkrivati ​​tu informaciju, ali...": Lukašenko otkrio kada će započeti pregovori Rusije i Ukrajine

Maria Alicia je rekla: "On bi ih špijunirao dok bi se tuširale. A moja kći, bila je zaljubljena i uvijek je bila na njegovoj strani".

Obitelj žrtve kaže da je Alvaro, građevinar, ovisnik o piću i drogama te da je često bio nasilan prema supruzi.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Zbunilo ga pitanje Procurila snimka: Poslušajte kako Vučić od novinarke naručuje koje pitanje želi čuti

Obitelj kaže da je par često objavljivao fotografije o svom štovanju Santa Muerte (Gospi od Svete Smrti) na društvenim mrežama. Policija je navodno u njihovoj kući pronašla oltar crne magije.

Obitelj žrtve još nije uspjela ispratiti Mariju Montserrat jer policija još uvijek traga za nekim od njezinih ostataka, koje također treba DNK testirati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene