Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbunilo ga pitanje

Procurila snimka: Poslušajte kako Vučić od novinarke naručuje koje pitanje želi čuti

Ilustracija
Aleksandar Vučić Foto: Borislav Zdrinja/Cropix
Predsjednik Srbije navodno novinarki Branki Đukić, nekadašnjoj direktorici Tanjuga, a sadašnjoj savjetnici, govori da ga pita za komentar o događanjima u Makedoniji.

Srpski medij Ekološki ustanak objavio je da posjeduje audio snimku iz 2017. godine na kojoj se, kažu, "jasno čuje kako Aleksandar Vučić govori novinarki Branki Đukić, nekadašnjoj direktorici Tanjuga, a sadašnjoj savjetnici koje pitanje da mu postavi".

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 2 Rukom sve zapisao Jedna osoba šokirana potezom preminulog Berlusconija: Objavljeni detalji oporuke i zadnje riječi koje je napisao djeci

"Pitaj me kako komentiram događanja u Makedoniji i kakva je moja poruka građanima Makedonije", čuje se na snimci koja je objavljena na YouTube-u.

Na snimci se ne čuje cijeli Vučićev navodni odgovor, ali u medijima iz travnja 2017. postoje citati te izjave u kojoj srpski predsjednik komentira nerede koji su izbili nakon upada pristaša VMRO DPMNE u Sobranje, a u kojima je ozlijeđeno oko 100 osoba. Izjavu je prenio N1 Srbija.

Pročitajte i ovo Pavao Vujnovac, vlasnik i predsjednik Uprave PPD-a PLINSKA AFERA Oglasio se PPD: "Nije nam poznat podatak da smo kupili 63 posto HEP-ova viška"

"Vrlo sam zabrinut zbog svih večerašnjih događaja i moja jedina poruka je, a mislim da ljudi u Makedoniji dobro znaju da to dolazi od njihovog iskrenog prijatelja, je da ih zamolim da sve probleme i nesuglasice rješavaju na miran način, da, ako imam bilo kakvo pravo, da kažem da je smirivanje situacije sasvim sigurno u najvećem interesu i Makedonije i njenih građana, a sve druge stvari i svi drugi problemi mogu se rješavati za pregovaračkim stolom, na miran način, u mirnoj atmosferi. Ovo više i nije samo makedonski problem, već postaje problem svih nas koji ovde živimo i bolje je da odmah zaustavimo sve probleme, i da obezbedimo mir i stabilnost za našu djecu“.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene