Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rasprava o braniteljima

Burno u Saboru, teške riječi pale između Dalije Orešković i HDZ-ovca: "Vi ste bolesna osoba i liječite se"

Raspravu u Saboru o braniteljima i članovima njihovih obitelji obilježile su teške riječi Dalije Orešković i Josipa Đakića.

U saborskoj raspravi o braniteljima i članovima njihovih obitelji govora je bilo i o aktualnoj temi malverzacija s plinom u HEP-u.

"Neke stvari još uvijek nedostaju, pa ću ja predložiti dva amandmana. Prvi je bonus za onu skupinu branitelja koja je tijekom godina pokazala posebnu lojalnost i podršku HDZ-u jer bez toga sve ove pljačke koje su opustošile Hrvatsku ne bi bile moguće. Drugi kaže da će financijsku nagradu višu od najviše braniteljske mirovine dobiti svaki branitelj koji se javno pobuni protiv ove pljačke", rekla je Dalija Orešković.

Pročitajte i ovo Grad Split postavio table s pravilima ponašanja Pravila ponašanja Split postavio table zbog pomahnitalih turista: Pogledajte što su im poručili

Pročitajte i ovo Andrej Plenković - 17 Rakova djeca na samitu Novinari već počeli izlaziti, Plenković ih vratio: "Ovo će vam biti fora. Mislio sam da to neću javno reći..."

Na njezine je prijedloge reagirao HDZ-ov zastupnik Josip Đakić.

"Svjesni smo mržnje i vaših naziva za nas: da smo metastaza hrvatskog društva zajedno s predsjednikom Franjom Tuđmanom. Ne morate ponavljati. Vi ste bolesna osoba i liječite se", ustvrdio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene