Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve se zna - Visoka prostitucija na šest lokacija u Beogradu, kao i na salašu kod Novog Sada. Djevojke za pratnju tražene u regiji, po cijeni izjednačene s Ruskinjama, Rumunjkama i Moldavkama, piše Press.


Lanac elitne prostitucije, kojim je iz Zagreba upravljao bivši fizioterapeut Košarkaškog saveza SFRJ, 61-godišnji N.P., jedan je od desetak takvih na Balkanu. Kako doznaje Press, samo u Srbiji trenutno djeluju najmanje tri lanca organizirane prostitucije za tzv. VIP klijentelu. Njima se podvode pjevačice, glumice, voditeljice, a cijene su od 1.000 do 5.000 eura.

Vezani članci Milorad Pupovac i Mislav Bago Pupovac o Vučićevoj ideji: "Rješavajmo naše probleme i zastave koje nisu zastave RH, koje se mogu vidjeti na službenim skupovima" Pas izgrizao ženu u Kragujevcu Ženu nasmrt izgrizao njezin šarplaninac, liječnici zbog agresivnog psa nisu mogli do nje

Djevojke iz Srbije su među najtraženijim i najskupljim u regiji, zajedno s Ruskinjama, Ukrajinkama, Moldavkama i Rumunjkama. U prilog tome ide i činjenica da sin jednog hrvatskog industrijalca često dolazi u Beograd samo da bi iznajmio eskort dame, ponajviše pjevačice, piše Press.

Visoka prostitucija, kažu dobro upućeni, u Srbiji je najzastupljenija u Beogradu i Novom Sadu. Pjevačice, glumice, manekenke i TV voditeljice najtraženija su 'roba', a te djevojke dobile su i žargonski naziv - posvuduše. Orgije, ali i intimni susreti udvoje s biznismenima, sportašima, liječnicima, odvjetnicima, političarima, ali i kriminalcima organiziraju se na šest glavnih lokacija u Beogradu i jednoj u Novom Sadu.

U Beogradu su to stan u Hilandarskoj ulici, kafić na Banjici nedaleko od VMA, otmjena kuća na Bežanijskoj kosi, klubovi zatvorenog tipa u ulici Kralja Petra u centru grada i Glavnoj ulici u Zemunu te i restoran u ulici Svetozara Markovića, koji se nakon ponoći zaključava i pretvara u seks-klub za odabrane. U posljednje vrijeme naročito je popularan i salaš nadomak Novog Sada, jer je daleko od znatiželjnih očiju. Česta su i gostovanja po hrvatskom i crnogorskom primorju, pod 'maskom' estradnih nastupa, piše Press.