Prihvatni centar u Krnjači (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Prihvatni centar u Krnjači (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

U Beogradu je u četvrtak navečer nožem ubijen migrant. Zločin je počinjen samo 24 sata nakon što je u tučnjavi u srijedu izboden 21-godišnji Afganistanac, a beogradski mediji tvrde da je riječ o odmazdi za sinoćnje ubojstvo.


Ubojstvo se dogodilo oko 22 sata kod izbjegličkog kampa u beogradskom predgrađu Krnjača, gdje je s 24 uboda nožem usmrćen šesnaestogodišnji migrant.

Vezani članci Srpska policija, ilustracija U pucnjavi u Beogradu ranjen bivši vođa Partizanovih navijača Slovenska policija,ilustracija Mladić kroz Sloveniju u automobilu prevozio 13 Iračana, priveden je

Žrtva je usmrćena ubodima u grudi i trbuh, a sumnja se da je u pitanju osveta Afganistanaca bliskih migrantu koji je u srijedu navečer ubijen ispred jednog kafića u Beogradu.

Srpska je policija nakon tog ubojstva priopćila da je jedan od osumnjičenih uhićen a da je drugi maloljetnik identificiran te se za njim traga.

Mediji navode da je u Afganistanac (22) ubijen u srijedu bio je blizak krijumčarskim krugovima koji djeluju u regiji. (Hina)