Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izboden u izbjegličkom kampu

U Beogradu ubijen još jedan migrant: Srpski mediji tvrde da je riječ o odmazdi za prijašnje ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Beogradu je u četvrtak navečer nožem ubijen migrant. Zločin je počinjen samo 24 sata nakon što je u tučnjavi u srijedu izboden 21-godišnji Afganistanac, a beogradski mediji tvrde da je riječ o odmazdi za sinoćnje ubojstvo.

Ubojstvo se dogodilo oko 22 sata kod izbjegličkog kampa u beogradskom predgrađu Krnjača, gdje je s 24 uboda nožem usmrćen šesnaestogodišnji migrant.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika

Žrtva je usmrćena ubodima u grudi i trbuh, a sumnja se da je u pitanju osveta Afganistanaca bliskih migrantu koji je u srijedu navečer ubijen ispred jednog kafića u Beogradu.

Srpska je policija nakon tog ubojstva priopćila da je jedan od osumnjičenih uhićen a da je drugi maloljetnik identificiran te se za njim traga.

Mediji navode da je u Afganistanac (22) ubijen u srijedu bio je blizak krijumčarskim krugovima koji djeluju u regiji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene