Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno 32 ljudi

Bus se zabio u stablo: Vatrogasci rezačima odvajali djelove i izvlačili putnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među ozlijeđenima sedam ih je u teškom stanju, a u bolnici su i dva policajca. Bus je udario u stablo u južnom dijelu Londona.

Policija je izvijestila kako je 32 ljudi ozlijeđeno u autobusnoj nesreći u južnom dijelu Londona, od čega ih je sedam u teškom stanju. Autobus je udario u stablo, a prema tvrdnjama svjedoka izbjegavao je drugo vozilo. Policija pak tvrdi da ta informacija nije točna, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

U nesreći je nekoliko putnika ostalo zarobljeno u autobusu, ali zahvaljujući akciji vatrogasaca oslobođeni su.

Morali se rezati dijelove busa kako bi oslobodili neke od zarobljenih, a pomoću dijela putnika u autobusu na kat dolazili su pomoću ljestvi.

Kako bi stabilizirali teško oštećeni bus koristili su hidrauličnu opremu.

Ozlijeđeni putnici zaradili su razne ozljede, a ranije je policija izvijestila da je među onima u kritičnom stanju i 19-godišnja djevojka.

Među ozlijeđenima su i dva policajca koji su također prebačeni u bolnicu, jedan od njih sa slomnljenom rukom.

Stablo u koje se bus zabio završilo je u njegovom prednjem dijelu, a na teren su odmah stigle ekipe vatrogasaca i hitne pomoći. Slijedi istraga koja bi trebala utvrditi zašto je došlo do nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene