Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostaci u kovčegu

Pronađeno raspadnuto tijelo djevojčice, radi li se o Madeleine McCann?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Detektivi koji istražuju nestanak Madeleine McCann kontaktirali su australske vlasti zbog otkrića ostataka tijela djevojčice u kovčegu, priopćio je Scotland Yard.

Ostaci svjetlokose djevojčice koja je stara između dvije i četiri godine, pronađeni su ostavljeni uz brzu cestu u ruralnom dijelu na jugu Australije, ranije ovog mjeseca. Vjeruje se da je djevojčica ubijena na drugoj lokaciji prvom polovicom 2007, priopćila je australska policija, javlja Guardian.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Tužan kraj potrage: U rijeci pronašli tijelo muškarca Ilustracija El Nino Gore kuće oko Melbournea, stradala je stoka, više od 2000 ljudi raseljeno, vlasti poručile: "Zabrinuti smo"

Ostaci su pronađeni u kovčegu, s odjećom i raspadnutim poplunom uz cestu kod mjesta Wynarka, u blizini Adelaide.

Otkriće je dovelo do pretpostavke da se radi o Madeleine, koja je također imala svjetlu kosu, te je tri godine u svibnju 2007, kada je nestala iz portugalskog odmorišta.

Krije li zavjesa odgovor na tajnu nestanka malene Maddie?

'Znamo za izvještaje o ostacima djeteta pronađenih u Australiji te smo kontaktirali australske vlasti', rekao je glasnogovornik Metropolitana.

Australske vlasti još nisu identificirale tijelo, ali smatraju da je malo vjerojatno da je žrtva Madeleine.

'Fokusiramo istragu na Južnu Australiju, ali uzet ćemo u obzir bilo koje potencijalno nestalo dijete. Dok ne identificiramo dijete, moramo biti otvoreni za sve mogućnosti', zaključuje šef australske policije, Grant Stevens.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene