Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Detektivi koji istražuju nestanak Madeleine McCann kontaktirali su australske vlasti zbog otkrića ostataka tijela djevojčice u kovčegu, priopćio je Scotland Yard.


Ostaci svjetlokose djevojčice koja je stara između dvije i četiri godine, pronađeni su ostavljeni uz brzu cestu u ruralnom dijelu na jugu Australije, ranije ovog mjeseca. Vjeruje se da je djevojčica ubijena na drugoj lokaciji prvom polovicom 2007, priopćila je australska policija, javlja Guardian.

Vezani članci Vincent Cassel Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice Quaden Bayles na ragbijaškoj utakmici - 3 Dječaku čije su suze dirnule cijeli svijet napokon osmijeh na licu: Omiljeni sportski klub ispunio mu želju i pozvao ga na utakmicu

Ostaci su pronađeni u kovčegu, s odjećom i raspadnutim poplunom uz cestu kod mjesta Wynarka, u blizini Adelaide.

Otkriće je dovelo do pretpostavke da se radi o Madeleine, koja je također imala svjetlu kosu, te je tri godine u svibnju 2007, kada je nestala iz portugalskog odmorišta.

Krije li zavjesa odgovor na tajnu nestanka malene Maddie?

'Znamo za izvještaje o ostacima djeteta pronađenih u Australiji te smo kontaktirali australske vlasti', rekao je glasnogovornik Metropolitana.

Australske vlasti još nisu identificirale tijelo, ali smatraju da je malo vjerojatno da je žrtva Madeleine.

'Fokusiramo istragu na Južnu Australiju, ali uzet ćemo u obzir bilo koje potencijalno nestalo dijete. Dok ne identificiramo dijete, moramo biti otvoreni za sve mogućnosti', zaključuje šef australske policije, Grant Stevens.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook