Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najviše ih kritizirao

Trump na doručku s predstavnicima autoindustrije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump dan će započeti s predstavnicima industrije koju je najviše kritizirao tijekom kampanje. Doručkovat će s direktorima General Motorsa, Chryslera, Forda... - izvijestio je glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer.

Američki predsjednik Donald Trump u Bijeloj će kući na doručku ugostiti direktore autoindustrije, koje je tijekom kampanje napadao jer automobile proizvode izvan SAD-a.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

Među direktorima će biti CEO-i iz General Motorsa Mary Barra, Forda Mark Fields, Fiata Chryslera Sergio Marchionne. ''Predsjednik se veseli što će čuti njihove prijedloge o tome kako možemo raditi zajedno da vratimo poslove u ovoj industriji'', rekao je glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer najavljujući sastanak koji će se održati danas.

Trump je i tijekom predsjedničke kampanje i kasnije u svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama kritizirao automobilske kompanije, među kojima su i oni pozvani na sastanak. Kritika se odnosila na to što su proizvode izrađivali u drugim zemljama i time oduzimali poslove radnicima u SAD-u.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene