Natalia Fileva (Foto: Arhiva/AFP)
Natalia Fileva (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP

Četvrta najbogatija Ruskinja, Natalia Fileva, poginula je u avionskoj nesreći u Njemačkoj.


Na letu iz Francuske za Egelsbach u Njemačkoj došlo je do pada aviona, u kojem su svi putnici poginuli. Riječ je o manjem zrakoplovu za maksimalno šest putnika, a prema pisanju ruskih medija, u njemu je bila i četvrta najbogatija Ruskinja, Natalia Fileva.

Vezani članci Koronavirus u Italiji, ilustracija Italija Njemačkoj: Pomozite kao što se vama pomoglo nakon Drugog svjetskog rata Slika nije dostupna ZAČUO JE PRASAK Migrant heroj izvukao teško ozlijeđene iz palog zrakoplova

Avion se srušio 10 kilometara od Frankfurta, a u nesreći je poginulo najmanje troje ljudi, među kojima je bila i Fileva. Ruski mediji pišu da je na letu s Filevom bio i njezin otac. U nesreći nema preživjelih, prenosi RT.

Fileva je supruga Vladislava Fileva, izvršnog direktora i suvlasnika aviokompanije S7 Airlines, koja je ujedno i najveća ruska privatna zrakoplovna kompanija. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 600 milijuna dolara.

Fileva je sa suprugom imala troje djece te jedno posvojeno dijete.

Posebni ruski istražitelji sudjelovat će u istrazi te nesreće, a njemački mediji prenose da pilot prije nesreće nije prijavio nikakav kvar na avionu kontroli leta.

Avion u kojem se Fileva nalazila i koji se srušio je Epic E1000, američke proizvodnje te je u potpunosti uništen u padu.