Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nesreće nepoznat

Tragedija u Njemačkoj: Jedna od najbogatijih Ruskinja poginula u padu zrakoplova

Natalia Fileva (Foto: Arhiva/AFP)
Natalia Fileva (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
Četvrta najbogatija Ruskinja, Natalia Fileva, poginula je u avionskoj nesreći u Njemačkoj.

Na letu iz Francuske za Egelsbach u Njemačkoj došlo je do pada aviona, u kojem su svi putnici poginuli. Riječ je o manjem zrakoplovu za maksimalno šest putnika, a prema pisanju ruskih medija, u njemu je bila i četvrta najbogatija Ruskinja, Natalia Fileva.

Pročitajte i ovo Obrambeni sustav Patriot Zaliha Bundeswehra Ukrajini u ključnom trenutku stiže moćno oružje: "Pozivam druge čelnike da slijede taj primjer" Slika nije dostupna Spasio im život ZAČUO JE PRASAK Migrant heroj izvukao teško ozlijeđene iz palog zrakoplova

Avion se srušio 10 kilometara od Frankfurta, a u nesreći je poginulo najmanje troje ljudi, među kojima je bila i Fileva. Ruski mediji pišu da je na letu s Filevom bio i njezin otac. U nesreći nema preživjelih, prenosi RT.

Fileva je supruga Vladislava Fileva, izvršnog direktora i suvlasnika aviokompanije S7 Airlines, koja je ujedno i najveća ruska privatna zrakoplovna kompanija. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 600 milijuna dolara.

Fileva je sa suprugom imala troje djece te jedno posvojeno dijete.

Posebni ruski istražitelji sudjelovat će u istrazi te nesreće, a njemački mediji prenose da pilot prije nesreće nije prijavio nikakav kvar na avionu kontroli leta.

Avion u kojem se Fileva nalazila i koji se srušio je Epic E1000, američke proizvodnje te je u potpunosti uništen u padu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene