Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENO DVOJE LJUDI

Što su sočne ove jabuke: Talijanska policija u voćarni pronašla skriveno oružje

Talijanska policija uhitila je dvije osobe pošto je otkrila znatnu pošiljku oružja skrivenu među voćem u prodavaonici u Napulju, objavila je u petak.

Na prikazanim policijskim snimkama unutar voćarne prikazano je skriveno oružje, 10 pištolja, šest kalašnjikova, pet strojnica, dva neprobojna prsluka, eksplozivna naprava kućne izrade te streljivo.

Policijski izvor rekao je da oružje vjerojatno pripada zloglasnoj napuljskoj mafiji Camorri koja djeluje u toj regiji.

Pročitajte i ovo Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak Na presici Stožera Capak o cijepivu AstraZeneca: "Konzumacija putra ili pohane svinjetine, to je sve puno veći rizik od cijepljenja"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uništene poljoprivredne kulture U Zagrebu proglašena prirodna nepogoda nakon iznimno niskih temperatura i mraza, poljoprivrednici se mogu javiti za naknadu štete

Oko 13 kilograma hašiša i marihuane također je bilo skriveno u trgovini u četvrti Bagnoli, u zapadnom predgrađu Napulja.

Operacija je izvedena u utorak kasno navečer, objavila je policija uz podatak da su uhićeni 41-godišnji vlasnik trgovine i njegov 74-godišnji stric, obojica Talijani koji nemaju kriminalnu prošlost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene