Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne odustaje

Tajkun UDVOSTRUČIO nagradu za muškarca koji zavede njegovu kćer lezbijku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjećate se bogataša iz Kine koji je ponudio 50 milijuna eura muškarcu koji zavede njegovu kćer, lezbijku? Tajkun je sada svoju ponudu udvostručio!

Tajkun Cecil Chao, koji je ponudio 50 milijuna eura muškarcu koji uspije zavesti njegovu kćer, svoju je ponudu sada udvostručio. Nagrada onom tko je zavede sada iznosi čak 100 milijuna eura, piše Time.

'Ne želim se miješati u život svoje kćeri. Samo želim da se dobro uda i da ima djecu kako bi mogla naslijediti moj posao', kazao je novinarima.

Lezbijka moli oca milijunaša: Tata, povuci oglas!

Pročitajte i ovo Tomislav Opačak Brat saborske zastupnice Slavonski tajkun pobjegao u BiH da izbjegne zatvor: Ima niz optužnica Ivana Petrović nagrada Zlatni Studio Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo"

Podsjetimo, Chao se na ovakav korak odlučio u nadi da će naći muškarca koji će njegovu kćer 'spasiti' iz lezbijske veze. Nije me briga je li bogat ili siromašan. Važno mi je jedino da je dobar i ljubazan', rekao je tada 78-godišnji tajkun te dodao da je njegova kći dobra, lijepa, nadarena i plemenita žena.

Otkad je njezin otac objavio oglas, Gigi je dobila tisuće zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku pa ga je molila da ga povuče. No, 78-godišnji tajkun je uporan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene