Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igra završila tragično

Sušilo za kosu usmrtilo dvije sestrice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je smijeh dviju djevojčica iznenada prestao, zabrinuta majka ušla je u kupaonicu. I imala je što vidjeti. Beživotna tijela 6-godišnje Asye i 4-godišnje Zare plutala su u kadi. Usmrtilo ih je – sušilo za kosu.

Šokirana majka nije mogla dati izjavu za medije, no djed je ipak komentirao: 'Bile su tako male. Zašto se to moralo dogoditi?'

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Rumunjskoj Majka malenim djevojčicama kosu oprala otrovnom otopinom, u bolnici su i bore se za život Slika nije dostupna Najbolji čovjekov prijatelj Obiteljski pas spasio djevojčice od smrti

Negdje poslije 17 sati prošle nedjelje, majka je svoje dvije kćerkice odvela na kupanje. Nakon što ih je stavila u kadu, vratila se u kuhinju kako bi pripazila na ručak. Svih pet minuta koliko je bila odsutna slušala je smijeh djece koja su se igrala sapunicom. No odjednom, smijeh je prestao. Zabrinuta majka požurila je do kupaonica da bi vidjela beživotna tijela svoje djece u vodi. Zatim je uočila sušilo za kosu koje se također nalazilo u kadi.

Hitna pomoć stigla je brzo, no djevojčicama više nije bilo spasa. Asya i Zara proglašene su mrtvima. Istražitelji su rekonstruirali slučaj. Asya je vjerojatno uzela sušilo, a tijekom igre skliznulo joj je u vodu. Jesu li djeca preminula od električnog udara ili su se naknadno utopila utvrdit će obdukcija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene