Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravična snimka proširila se internetom. Na snimci se vidi djevojka koja tek male štence baca u rijeku, a njezin 'kolega', navodno brat, sve to mirne duše snima.


Snimka je zbog brutalnosti već skinuta s nekih internetskih servisa, no objavila ju je stranica 4chan, čiji korisnici već rade na tome da se utvrdi identitet djevojke koja bezdušno baca nemoćne psiće u rijeku, u jednom trenutku uz uzvik oduševljenja svojim činom.

Vezani članci Lujo Končević (Foto: Dnevnik.hr) Domaći glumac o bivšoj curi: "Ivanu bi htio svaki muškarac, no među nama je nestalo ljubavi" Mali i veliki psi (Foto: thechive.com) Štenci su im možda porasli, ali su još uvijek obične maze

>> Žena koja je mačku bacila u smeće: 'Ne vidim ništa loše u tome'

Navodno je snimka nastala u BiH, tako bar prenose korisnici 4chana, dok Daily Mail piše da je nastala u Hrvatskoj. Reagirala je i najveća svjetska udruga za zaštitu životinja, PETA, koja je izvijestila da im informacije o sličnim događajima dolaze vrlo često te je, iako još nije sigurno porijeklo snimke, pozvala hrvatske udruge za zaštitu životinja na reakciju. 

Snimka je ogorčila ljude diljem svijeta. Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je i grupa protiv djevojke. Iz minute u minutu sve veći broj ogorčenih članova šalje vrlo oštre komentare. Neki od njih su čak i prijeteći te se traži otkrivanje njezina identiteta.