BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)
BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP

Mlađeg muškarca iz Bratunca u istočnoj Bosni uhitili su u srijedu policajci u tom gradu pod sumnjom da je na brutalan način ubio svog petomjesečnog sina.


U policijskom priopćenju stoji kako je 28-godišnji Z.M. uhićen na temelju prijave iz Bratunca da je 24. ožujka tamo u Dom zdravlja primljeno dijete s teškim tjelesnim ozljedama koje je kasnije umrlo.

Vezani članci Fikret Abdić Zbog sumnje na korupciju uhićen Fikret Abdić, istražitelji pretresli Agrokomerc Fadil Novalić Afera respiratori: Uhićen premijer Federacije BiH Fadil Novalić

Policijski su istražitelji posumnjali kako je upravo Z.M. ozlijedio dijete.

Uhićeni muškarac je nakon kriminalističke obrade u policiji predan okružnom tužitelju koji je zatražio određivanje jednomjesečnog pritvora.

Lokalni mediji u BiH tvrde kako je uhićeni muškarac usmrtio svog petomjesečnog sina bacivši ga na krevet. Kako doznaju Nezavisne novine, priznao je strašan čin i kazao da je bio iznerviran bebinim plačem.

Unatoč naporima liječnika beba je usljed težine ozljeda umrla u Kliničkom centru Tuzla, kamo je prebačena nakon što joj je prva pomoć ukazana u Bratuncu i Zvorniku. (Hina)