Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U BIH

Stravičan zločin: Otac (28) usmrtio petomjesečnog sina jer je bio "iznerviran bebinim plačem"

BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)
BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP
Mlađeg muškarca iz Bratunca u istočnoj Bosni uhitili su u srijedu policajci u tom gradu pod sumnjom da je na brutalan način ubio svog petomjesečnog sina.

U policijskom priopćenju stoji kako je 28-godišnji Z.M. uhićen na temelju prijave iz Bratunca da je 24. ožujka tamo u Dom zdravlja primljeno dijete s teškim tjelesnim ozljedama koje je kasnije umrlo.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ilustracija U zračnoj luci U Sarajevu uhićen bivši pripadnik ISIL-a, čeka ga suđenje za terorizam

Policijski su istražitelji posumnjali kako je upravo Z.M. ozlijedio dijete.

Uhićeni muškarac je nakon kriminalističke obrade u policiji predan okružnom tužitelju koji je zatražio određivanje jednomjesečnog pritvora.

Lokalni mediji u BiH tvrde kako je uhićeni muškarac usmrtio svog petomjesečnog sina bacivši ga na krevet. Kako doznaju Nezavisne novine, priznao je strašan čin i kazao da je bio iznerviran bebinim plačem.

Unatoč naporima liječnika beba je usljed težine ozljeda umrla u Kliničkom centru Tuzla, kamo je prebačena nakon što joj je prva pomoć ukazana u Bratuncu i Zvorniku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene