Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurnosne službe

Stiglo im UPOZORENJE! U Srbiji se spremaju nemiri?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pozivajući se na neimenovani izvor iz vrha sigurnosnih službi, Informer navodi da u tom izvješću stoji upozorenje kako 'tajkuni, stranci i ekstremisti planiraju najkasnije na jesen u Srbiji izazvati 'spontane' nemire koji bi doveli do sukoba'.

Srpska sigurnosna agencija BIA dostavila je nedavno državnom vrhu izvješće u kojem upozoravaju da postoji plan za izazivanje nemira u Srbiji, doznaje Informer, a objavljuju svi važniji mediji u Srbiji.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Pozivajući se na neimenovani izvor iz vrha sigurnosnih službi, Informer navodi da u tom izvješću stoji upozorenje kako 'tajkuni, stranci i ekstremisti planiraju najkasnije na jesen u Srbiji izazvati 'spontane' nemire koji bi doveli do sukoba i nasilne promjene vlasti'. Prema tim navodima, 'operativci BIA imaju dokaze da se u Srbiji s više strana priprema 'crni scenarij''.

'Ne radi se tu o jednoj velikoj urotničkoj skupini, već o više njih koji imaju zajednički interes. Oni žarko žele da ova vlast, koja će pobijediti i na izborima 16. ožujka što prije bude srušena. Tajkuni, od kojih je Mišković samo jedan, spremni su platiti koliko god treba, neke strane službe bi rado ponovo vidjele Srbiju na koljenima, a domaći politički ekstremisti jedva čekaju novi Peti listopad', tvrdi ovaj izvor.

Iscurili dokumenti: Skoro pola komentara na portalima ostavljaju aktivisti jedne stranke!

Srpski obavještajci su doznali da je 'procjena ekstremista kako će na jesen 2014. sazrijeti situacija za široki socijalni bunt'. Na tragu tih saznanja, iako ih ne navodi eksplicitno, je i jučerašnja izjava prvog dopredsjednika srpske vlade i trenutno najmoćnije osobe u Srbiji, Aleksandra Vučića kako ga brine ekstremizam koji 'tajkuni, Dragan Đilas i razne ekstremističke partije pokušavaju uvesti u Srbiju'. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene