Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mučni dani u Srbiji

Ministrica zdravlja objavila u kakvom su stanju žrtve krvavih napada, a MUP upozorio na lažnu snimku masakra u školi

Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 1
Odavanje počasti stradalima u Beogradu - 1 Foto: Antonio Balic/Cropix
Srbijanska ministrica zdravstva objavila je u kojem su zdravstvenom stanju žrtve napada u beogradskoj osnovnoj školi i Mladenovcu. MUP Srbije upozorio je da se društvenim mrežama širi lažna snimka masakra u školi.

Dječak koji se nalazi u Urgetnom centru u Beogradu danas će biti pušten kući, a učiteljica povijesti i djevojčica koje imaju ozljede na ruci će biti operirane u ponedjeljak, kazala je srbijanska ministrica zdravstva Danica Grujičić.

Troje pacijenata još je u kritičnom stanju. Riječ je o djevojčici koja je zadobila teške ozljede trbuha, dječaku s teškom povredom kralježnice i djevojčici koja ima jako oštećenje mozga. Ona je u najgorem stanju. 

Pročitajte i ovo Sprovod kćeri obitelji Kobiljski Nezapamćena tragedija FOTO Prizor koji slama srca: Kobiljski na sahrani svoga djeteta nije ispuštao bijelog plišanca, supruga ga držala čvrsto za ruku

"Nastavnica je jako neraspoložena, tražit će danas vjerojatno pomoć psihologa, ona vejrojatno nije ni svjesna što se dogodilo", rekla je ministrica za učiteljicu povijesti.

Dječak koji je stradao u igri sa zračnom puškom iz Niša još je na raspiratoru, piše Blic.

Žrtve napada kraj Mladenovca su stabilno. Ozljede su bile teške, a nekolicina je morala odmah u operacijsku salu po dolasku u bolnicu.

Pročitajte i ovo Dragan Kobiljski i supruga Horor u Beogradu Potresne riječi obitelji srpske legende čija je kći ubijena u školi: "Neka nas Bog sačuva od bijesa i gorčine"

Lažna snimka ubojstva

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije upozorilo je da snimka koja se širi društvenim mrežama o ubojstvima iz beogradske osnovne škole lažna.

"Ministarstvo još jednom apelira na sve građane da sačuvaju zdrav razum i stabilnost u svjetlu svih nemilih događaja, posebice kada su u pitanju naša djeca koja prate informacije iz raznih izvora i medija", napisali su u objavi.

U posljednja tri dana u Srbiji poginulo je ukupno 17 osoba, a još ih je 21 ozlijeđena. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene