Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio video na TikToku

Priveden muškarac za kojeg se sumnja da je inspirirao dječaka ubojicu na krvavi zločin: "Pun okvir metaka, ovo je samo početak"

Policija je privela autora videa koji je bio objavljen na TikToku, a za kojeg se sumnja da je 13-godišnjeg dječaka inspirirao na masovni pokolj u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara.

U jutarnjim satima u srijedu 13-godišnjak iz Osnovne škole Vladislava Ribnikara ubio je osmero učenika i zaštitara, a sada je priveden autor videa za kojeg se smatra da mu je bio inspiracija. 

Kurir je u posjedu snimke koja je bila objavljena na TikToku i naknadno uklonjena, a u snimci autor poziva "na obračun s hejterima"

Pročitajte i ovo Sprovod kćeri obitelji Kobiljski Nezapamćena tragedija FOTO Prizor koji slama srca: Kobiljski na sahrani svoga djeteta nije ispuštao bijelog plišanca, supruga ga držala čvrsto za ruku

Kako tvrde, autor govori da su mnogi hejteri čak i vaši prijatelji, a zatim pokazuje arsenal oružja i poziva na sukob.

"Nisam imao drugog izbora danas, nego doći u grad i da se riješim osobe koja mi je prijetila životom. Pun okvir metaka, meni je samo jedan potreban. Druga opcija ne postoji, on ili ja. Ovo je samo početak", izgovorio je autor i zatim pucao. 

Pročitajte i ovo Pogreb ubijenog zaštitara u Beogradu - 1 Bolni prizori VELIKA GALERIJA Tuga na beogradskim grobljima: Pokopana djeca i zaštitar, tisuće ljudi u suzama

Privedeni muškarac na svom TikToku ima milijun pratitelja, a jedan od njih je i dječak koji je napao kolege i djelatnike beogradske osnovne škole.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene