Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujući incident

MOGLI SU MU POBROJATI ŠARAFE Airbus im proletio par metara iznad glave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnički zrakoplov priredio je šok promatračima i vozačima tijekom slijetanja na pistu na Kostariki. Prohujao je svega nekoliko metara iznad automobila te okrznuo i ogradu aerodroma.

Slijetanje zrakoplova kompanije Ibera na međunarodni aerodrom Juan Santamaría na Kostariki, spada u kategoriju onih, koji uspješno kidaju živce onome tko ga promatra.

Pročitajte i ovo Policija Putnici prevezeni u bolnicu Stravična prometna nesreća na sjeveru Hrvatske: Vozač sletio s ceste i zabio se u drvo, poginuo na licu mjesta Ilustracija Neprilagođena brzina Strašna nesreća: Mladići autom sletjeli s ceste i nekoliko puta se prevrnuli, vozač teško ozlijeđen

Zrakoplov je bio na letu iz Madrida, a metri su ga dijelili od posve drugačijeg slijetanja, pričaju očevici. Snimka koju možete vidjeti, jasno pokazuje koliko je blizu tla bio taj zrakoplov.

Neki od svjedoka tvrde da su mogli vidjeti zakovice na trupu zrakoplova, koliko je blizu iznad njihovih glava proletio prilikom slijetanja na spomenuti aerodrom, prenosi news.com.au.

NA PISTI PLANUO AVION SA 159 PUTNIKA Drama u pripremama za polijetanje

Riječ je o zrakoplovu tipa Airbus A350, koji ima 350 putničkih mjesta, a zaštitar na aerodromu, koji radi tamo već dugi niz godina, rekao je da nikad dotad nije vidio putnički zrakoplov u tako niskom prilazu pisti.

Pilot je prvo pokušao sletjeti na drugu pistu, no napravio je krug i sletio na način koji je vidljiv na snimci. Iz tvrtke Iberia nisu komentirali incident s Kostarike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene