Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dio ljudi u bolnici

NA PISTI PLANUO AVION SA 159 PUTNIKA Drama u pripremama za polijetanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov koji je trebao poletjeti prema Londonu nije uspio otići iz zračne luke u Las Vegasu.

Zrakoplov British Airwaysa na putu za London sa 172 osobe zapalio se na pisti zračne luke u Las Vegasu, javlja Sky News. 

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..." Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Boeing 777-200 pripremao se za polijetanje kada se lijevi motor zapalio, nakon čega se iznad zrakoplova pojavio oblak crnog dima. 159 putnika i 13 članova posade evakuirano je, a s požarom se borilo 50-ak vatrogasaca. 14 osoba završilo je u bolnici s lakšim ozljedama.

U snimci iz pilotske kabine objavljenoj na internetu i američkim tv postajama, čuje se pilota kako zove u pomoć: "SOS! SOS! Trebamo vatrogasce!" Pilot zrakoplova zaradio je pohvale zbog postupanja u ovoj situaciji. "Posada je prekinula polijetanje i iskrcala putnike na pistu putem tobogana za hitnu evakuaciju", rekao je glasnogovornik savezne agencije za zrakoplovstvo Ian Gregor.

IZBJEGNUTA KATASTROFA Iz zrakoplova snimila jureći NLO?

Glasnogovornica zračne luke izrazila je veliku zahvalnost službenicima koji su hitno intervenirali, kao i članovima posade.

Vatrogasci su do zrakoplova stigli dvije minute nakon dojave o požaru, a u unutar pet minuta svi koji su bili u zrakoplovu uspješno su pobjegli.

U tijeku je istraga kojom bi se trebalo utvrditi zašto se motor zapalio. (Hina/Ma.B.)

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene