Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crkva sve poriče

Šokantno: Policijska racija otkrila izgladnjelu, pretučenu djecu vezanu za krevete u prihvatilištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi skandal dogodio se u jednom prihvatilištu za mentalno hendikepiranu djecu i adolescente u Čileu.

Policija je provela raciju i otkrila tragove teškog oblika zlostavljanja, a rimokatolička crkva, koja vodi taj centar, sve poriče.

Pročitajte i ovo Djevojčica u sobi Nedovoljna kazna Očuh djeci pokazivao spolovilo, a majka ih tukla: Pogledajte kakvu je presudu donio sud! Ruby Franke roditeljima davala savjete Osuđena influencerica koja je zlostavljala svoju djecu: Nije im davala hranu ni vodu, nisu smjeli spavati u krevetu...

Čileanska policija upala je u prihvatilište Pequeño Cottolengo i zatekla zastrašujuće stanje - djecu vezanu za krevete, koja su pretučena, neuhranjena, ili ih hrane pokvarenom hranom, prenosi agencija Reuters.

Neimenovani bivši čileanski dužnosnik policiji je dojavio za slučaj zlostavljanja djece u tom prihvatilištu te dodao kako se dokazi zlostavljanja konstantno prikrivaju. Osoblje prihvatilišta tvrdi kako su modrice ništa više do rezultat igre među djecom.

Ipak, fotografije dovoljno govore uza sebe. Vezana i pothranjena djeca, strah u očima i hrana kojoj je istekao rok dovoljan su dokaz za policiju. Istraga će se svakako nastaviti, a stručnjaci su već čitav slučaj okarakterizirali kao teško kršenje prava djece.

Prihvatilište Pequeño Cottolengo dio je međunarodne mreže sličnih prihvatilišta, koja su pod pokroviteljstvom rimokatoličke crkve.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene