Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sigurnosni incidenti u SAD-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke savezne vlasti danas su preusmjerile u Dallas let zrakoplova United Airlinesa iz Atlante za San Francisco kao preventivnu mjeru opreza nakon što je u zrakoplovu pronađen bežični ručni komunikacijski uređaj BlackBerry bez vlasnika.

Dok je željeznička postaja Pennsylvania u New Yorku nakratko je evakuirana nakon pronalaska sumnjivog paketa.

Pročitajte i ovo Studio Dnevnika Nove TV: Crobarometar NOVI CROBAROMETAR HDZ i dalje vodeći, ali rejting mu je među najnižima u posljednjih 12 mjeseci. Pogledajte i koju ocjenu dobivaju predsjednik, Vlada i Sabor Mislav Bago NOVI CROBAROMETAR HDZ i dalje najjača stranka dok SDP proživljava agoniju. Nikad više neodlučnih birača. Milanović svojim radom podijelio naciju

Iz spornog leta prije polijetanja uklonjen je i neidentificirani ruksak, a glasnogovornica Uprave za sigurnost prijevoza Yolanda Clark ustvrdila je da je zrakoplov siguran, objasnivši njegovo preusmjeravanje "viškom opreza". 

Povećana sigurnost diljem SAD na petu godišnjicu terorističkih napada za posljedicu je imala i kratkotrajnu evakuaciju putnika u postaji Pennsylvaniji te prekid prometovanja vlakovima.

Povod za uzbunu bila je torba pronađena u skladištu koje koristi željeznički prijevoznik Amtrak. 

Samo 14 minuta nakon početka evakuacije proglašen je prestanak opasnosti - otkrilo se da su u torbi osobne stvari - i vlakovi tvrtki Amtrak, Long Island Rail Road i New Jersey Transit mogli su nastaviti prometovati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene