Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud odlučio

Odbačen zahtjev za poništenje krivnje za napad 11. rujna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki prizivni sud odbacio je u ponedjeljak zahtjev Zacariasa Moussaouia, jedinog osuđenog za terorističke napade na SAD 11. rujna 2001., za poništenje priznanja krivnje i kazne doživotnog zatvora.

'Mi u cjelosti potvrđujemo presudu i kaznu izrečenu Moussaouiu', stoji u odluci suda. Sud u Richmondu u Virginiji odbacio je argumente navedene u žalbi Moussaouia, koji izdržava kaznu u saveznom zatvoru maksimalne sigurnosti u Coloradu, da je njegovo priznanje krivnje nevažeće jer američka vlada nije uspjela predati tajne dokaze koji su mogli pomoći u njegovoj obrani.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

Francuski državljanin marokanskog porijekla, Moussaoui je osuđen na doživotni zatvor 2006. zbog sudjelovanja u terorističkim napadima na New York i Washington 11. rujna 2001. godine u kojima je poginulo gotovo 3.000 ljudi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene