Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SAD: Richardson službeno ušao u kampanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guverner Novog Meksika Bill Richardson jučer je službeno pokrenuo kampanju za demokratsku nominaciju na predsjedničkim izborima 2008. godine, u nastojanju da postane prvi Hispanik u Bijeloj kući.

Richardson je pokrenuo kampanju u Kaliforniji, saveznoj državi s najvećom populacijom Hispanika u SAD, i jednoj od ključnih država na stranačkim predizborima u veljači 2008.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

U govoru se usredotočio na pitanja važna za kalifornijske glasače, poput imigracije i okoliša, reforme zdravstvenog sustava i pomoći srednjoj klasi.

Richardson (69), koji već mjesecima vodi kampanju ali ne prelazi jednoznamenkastu podršku, kazao je kako se "SAD suočava s globalnim izazovima kod kuće i u inozemstvu" a on se kandidira jer zemlja treba provjerenog čelnika, sposobnog ujediniti ljude i rješavati probleme.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene