Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije poznato jesu li odvjetnika Krestjanova obavijestili da je prijateljstvo između Amura i Timura u međuvremenu puklo.


Neuobičajena priča o tigru Amuru i jarcu Timuru koji su se u prosincu sprijateljili u ruskome safari parku Primorski, nakon što je Amur odbio za obrok pojesti Timura, oduševila je svijet, no ruski odvjetnik Aleksej Krestjanov smatra da je njezino pozitivno medijsko praćenje čista "gay propaganda".

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Na estradi se neki ne vole, a neki su razvili bliske odnose: Ovo su najčvršća domaća prijateljstva Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Slavni glazbenik otkrio što osjeća prema novom suprugu svoje bivše žene i sve iznenadio izjavom

Na svom Facebook profilu Krestjanov je prije par dana objavio da ne dijeli mišljenje većine, piše Independent.

Ruski odvjetnik je u dugoj Facebook objavi napisao kako je priča o prijateljstvu između tigra i jarca "čista gay propaganda" te kako smatra da je pozitivno medijsko praćenje ove "neuobičajene kohabitacije" dvaju mužjaka samo "privlačenje interesa javnosti na neuobičajene seksualne odnose".

Navodno je Facebook objava, napisana 27. siječnja na ruskom, kopija njegova pisma koje je uputio državnom odvjetniku uz argument da bi objavljivanje svih sličnih priča ubuduće trebalo zabraniti.

Nije poznato jesu li odvjetnika Krestjanova obavijestili da je prijateljstvo između Amura i Timura u međuvremenu puklo. (Hina)