Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudna interpretacija

VIŠE NE ZNAŠ TKO JE LUD Kako je priča o životinjama postala gay propaganda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije poznato jesu li odvjetnika Krestjanova obavijestili da je prijateljstvo između Amura i Timura u međuvremenu puklo.

Neuobičajena priča o tigru Amuru i jarcu Timuru koji su se u prosincu sprijateljili u ruskome safari parku Primorski, nakon što je Amur odbio za obrok pojesti Timura, oduševila je svijet, no ruski odvjetnik Aleksej Krestjanov smatra da je njezino pozitivno medijsko praćenje čista "gay propaganda".

Pročitajte i ovo Tigar - 5 Slučaj divlje mačke na trajektu Zoološki vrt u Zagrebu za tigra nema uvjete, a nastamba u Križevcima da? Istražili smo tko smije biti Tarzan u Hrvatskoj Slika nije dostupna ''Auschwitz od farme'' Susjed prozvao vlasnika tigra i iznio šokantne informacije o zološkom vrtu na Hvaru: ''Glumiš Hitlera životinjskog svijeta''

Na svom Facebook profilu Krestjanov je prije par dana objavio da ne dijeli mišljenje većine, piše Independent.

Ruski odvjetnik je u dugoj Facebook objavi napisao kako je priča o prijateljstvu između tigra i jarca "čista gay propaganda" te kako smatra da je pozitivno medijsko praćenje ove "neuobičajene kohabitacije" dvaju mužjaka samo "privlačenje interesa javnosti na neuobičajene seksualne odnose".

Navodno je Facebook objava, napisana 27. siječnja na ruskom, kopija njegova pisma koje je uputio državnom odvjetniku uz argument da bi objavljivanje svih sličnih priča ubuduće trebalo zabraniti.

Nije poznato jesu li odvjetnika Krestjanova obavijestili da je prijateljstvo između Amura i Timura u međuvremenu puklo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene