Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila na intenzivnoj

Riječanka umrla pa oživjela do dolaska pogrebnog vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
69-godišnja Cristina Host Casarchio, rođena u Rijeci, koja sama u stanu dugo živi u Bergamu, bila je proglašena mrtvom, a onda je 'oživjela'.

Dogodilo se to u ponedjeljak poslije podne. Imala je problema s disanjem, pa je preko "telesoccorsa" daljinskog poziva za hitnu pomoć, pozvala liječnike. Liječnik je stigao oko pola sata nakon poziva u njezinu kuću.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni sprovod Nova teorija? Američki obavještajci šokirali tezom o Navaljnom: "Ovo je naivno i suludo" Ilustracija obavlja se očevid Užas u vodi: Na dva kraja Hrvatske pronađena tijela u rijekama

>> Nevjerojatno: Proglasili ga mrtvim nakon nesreće pa shvatili da je živ!

Riječanka je bila nepokretna, pa ju je pokušao reanimirati. Nakon više od pola sata reanimacije, liječnik je potpisao umrlicu. Do dolaska pogrebnih vozila uz nju je ostao čovjek koji je trebao zatvoriti stan, ali je u međuvremenu dobio dojam da se pokojnica miče.

Pozvao je Hitnu pomoć, a ona ju je otpremila u bolnicu. Riječanka je još u intenzivnoj njezi i nije moguće prognozirati hoće li ostati na životu, a policija je objavila događaj tek nakon što je kontaktirala daljnje, ali jedine rođake, u Hrvatskoj, koji još nisu došli u Bergamo. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene