Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"istinski sam se trudila"

Ravnateljica beogradske škole u kojoj je počinjen masakr podnijela ostavku: "Za dalje nemam snage"

OŠ Ribnikar u svibnju je pogodila tragedija
OŠ Ribnikar u svibnju je pogodila tragedija Foto: Afp
Anđela Petrović, koja je posljednja tri mjeseca bila v.d. ravnatelja beogradske osnovne škole Ribnikar, podnijela je ostavku. Kaže kako joj je ponestalo snage da dalje vodi školu pa se povlači prije kraja šestomjesečnog mandata.

Učiteljica s dva desetljeća iskustva rada preuzela je poziciju v. d. ravnateljice škole Ribnikar, u kojoj je u svibnju učenik počinio masakr, nakon što je dotadašnja ravnateljica Snežana Knežević razriješena dužnosti nakon izvanredne inspekcije.

Anđela Petrović odlučila je odstupiti jer, kaže, više nema snage za rad.

"Prethodna tri mjeseca sam se istinski trudila da maksimalno profesionalno obavljam svoj posao, nesebično se dajući i angažirajući da riješim sva važna pitanja vezana za školu. Za dalje nemam snage. Zahvalna sam Ministarstvu prosvjete na ukazanom povjerenju. Iz osobnih razloga čvrsto stojim iza svoje odluke, koju mi nije bilo lako donijeti", kazala je Petrović za Nova.rs.

Pročitajte i ovo Policija Kod Bjelovara Konobarice se potukle u kafiću: Vlasnik samo gledao, pa i on dobio kaznu

Istaknula je kako je radila tri mjeseca u dvije smjene bez pomoćnika.

"Zaista mi je negdje ponestalo snage jer radim posao 12 sati u kontinuitetu, a zanemariti obitelj nije rješenje na duge staze", rekla je Petrović i dodala kako se vraća na svoje prijašnje radno mjesto u OŠ Danilo Kiš.

Pročitajte i ovo Ilustracija dane su provodili igrajući se Užas u Istri! Majka s dečkom otišla na put, maloljetnu djecu ostavila danima samu u mračnom prostoru bez grijanja

Iz škole se ispisalo 60 učenika

Škola Vladimir Ribnikar je 3. svibnja bila poprište masovnog ubojstva kada je trinaestogodišnji učenik K. K, u vrijeme prvog sata, očevim pištoljem usmrtio zaštitara i devetero učenika, a teško ranio još petero školskih kolegu i nastavnicu.

Iz škole se od početka školske godine ispisalo se 60 učenika.

Aktualno Prekrasan gradić zabranio dolazak influencerima i turistima: "Nepristojni su i sebični, a pogledajte što rade!" Pomfret Pomfret Foto: Getty Images Pomfret, Vermont Pomfret, Vermont Foto: Getty Images Ilustracija Ilustracija Foto: Instagram/swamphoney_and_bones Ilustracija Ilustracija Foto: Instagram/am_yuto Gužva Gužva Foto: GoFundMe/Save Cloudland Road +0 Sleepy Hollow Svijet Prekrasan gradić zabranio dolazak influencerima i turistima: "Nepristojni su i sebični, a pogledajte što rade!" 1/6 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene