Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U selima bez struje

Putin kaznio ministra tako da je Novu godinu dočekao u mraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradovi i sela dijela moskovske regije, koji su ostali bez električne energije u zadnjim danima prosinca, konačno opet imaju struju.

Ali tijekom samog dočeka zbog jakog vjetra i velikih količina snijega mnogi su bili u mraku. Zbog toga je premijer Vladimir Putin poslao ministra energetike Sergeja Shmatka i guvernera Moskovske regije Borisa Gromova u ta područja kako bi s građanima dočekali Novu godinu bez struje.

Pročitajte i ovo Muškarac poginuo, troje ozlijeđenih u ukrajinskim napadima Područje Belgoroda Ukrajinci žestoko napali teritorij Rusije! Slika nije dostupna Berezovski priprema državni udar protiv Putina

Naime, Gromov je obećao da će građani imati struju već od 18 sati, ali to se nije dogodilo, piše RiaNovosti. 'Ako nisi bio siguran, nisi trebao ni obećati. 35 sela s oko 4 tisuće stanovnika ostalo je bez struje. Predlažem vam da odete kod njih i s njima proslavite Novu godinu', rekao je Putin Gromovom i Shmatku.

>> VIDEO: Poslušajte kako Putin pjeva

Ministar Shmatko je posjetio selo Kutyino, dok je guverner Gromov Novu godinu dočekao u selima Kurovo i Akatovo. 'Želim vam se ispričati za sve što se dogodilo', rekao je Gromov stanovnicima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene