Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skočko - radost u kući

Skandal u susjedstvu: Načelnik djeci poklonio poznati pripravak za potenciju, roditelji bijesni

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na prijemu kod predsjednika općine Inđija Vladimira Gaka djeci iz karate-kluba Sensei u poklonima se našao i med za potenciju Fruškogorski skočko – radost u kući.

U znak zahvalnosti za postignute rezultate tijekom 2023. godine lokalna samouprava organizirala je krajem studenog prošle godine prijem za članove Karate-kluba Sensei iz Inđije u Srbiji. Djeca su dobila i poklone, ali ono što se našlo u paketu uznemirilo je roditelje. Među ostalim, djeca su na poklon dobila med za potenciju Fruškogorski skočko. U opisu meda koji je darovan djeci piše da je on radost u kući.

Pročitajte i ovo Spašavanje žene iz nabujalog potoka Pogledajte akciju spašavanja VIDEO Preračunala se i 14 sati provela na olupini automobila u nabujalom potoku: Spašavali je helikopterom

Roditelji djece koja su u prošloj godini osvojila 184 medalje, od toga 71 zlatnu, poprilično su uvrijeđeni porukom koju je poslala lokalna samouprava.

"Razumijemo da je to inđijski brend, ali je li moguće da nisu vodili računa kome što poklanjaju. Da su stavili med za imunitet ili nešto namijenjeno sportašima, bilo bi pohvalno. Ali Fruškogorski skočko maloljetnoj djeci uz poruku radost u kući je više nego neumjesno", rekli su roditelji za IN Medija.

Pročitajte i ovo Zatvor: Ilustracija - 4 Mjere zabrane ulaska Hrvat pao na njemačkoj granici: Policajci su mu zavirili u gaće, završio je iza rešetaka

Novinari su pokušali saznati tko priprema poklone za goste koje daruje predsjednik općine Vladimir Gak.

"Nemamo informaciju tko određuje sadržaj poklona koje predsjednik daruje gostima", kažu iz lokalne samouprave.

Pročitajte i ovo Predstavljanje koeficijenata - 12 čeka se odgovor sindikata Vlada objavila nove uredbe za koeficijente, evo koliko će plaće biti veće

Nekadašnji članovi ureda predsjednika općine do 2016. godine za IN Medija kažu da je taj dio obavljao ured predsjednika, vodeći računa o gostima kojima se nešto poklanja i porukom koju žele poslati.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene