Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljubomorom izluđen i rastrojen suprug prijetio je svojoj 40-godišnjoj partnerici odrubljivanjem glave, a nakon što je u potpunosti izgubio kontrolu napravio je nezamislivu stvar.


Neimenovana žena iz Južne Afrike u strahu je po vlastiti život nakon što joj je suprug zaprijetio životom te vaginu slijepio trenutnim ljepilom.

Vezani članci Nasilje nad ženom, ilustracija Nasilnik tukao suprugu, vrijeđao ju i prijetio joj ubojstvom pred djecom: Sudac istrage odbio odrediti mu istražni zatvor Nasilje nad ženom, ilustracija HDZ-ov vijećnik brutalno pretukao suprugu pa joj zaprijetio da mora reći da je pala niz stepenice

Da stvar bude gora, ljubomorom izluđen, isto tako neimenovani, suprug, bio je uvjeren da ga partnerica vara, ni više ni mane, nego sa stricem te je odlučio stvari uzeti u svoje ruke.

Zaključao je nesretnu suprugu u spavaću sobu, naredio joj da se skine, uperivši mačetu prema njoj uz prijetnju da će joj odrubiti glavu ako ne učini ono što joj kaže.

Liječnici joj iz vagine izvadili proklijali krumpir!

"Već mi je pokušao odsjeći šaku pa sam se uplašila", rekla je nesretna žena, a prenosi Daily Record.

"Naredio mi je da legnem, raširim noge te je potom uzeo trenutno ljepilo i njime spojio moju vaginu. Suze su mi tekle niz lice i molila sam ga da prestane, ali nije mario za to", opisala je potresena supruga.

"Ne znam što može natjerati muškarca koji voli ženu da joj to napravi", upitala se.

Kasnije je pokušala sama odstraniti lijepilo, ali je ostala s doživotnim ožiljcima, koji znače da neće moći imati seks, a čitava grozota joj uzrokuje i veliku bol. Kaže da želi da ga policija uhiti, no strahuje da će se onda vratiti i ponovno je napasti.

"Želim podnijeti tužbu, ali je pobjegao i nisam ga otad vidjela. Bojim se da se ne vrati i odrubi mi glavu", rekla je na kraju prestravljena žena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook