Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatečen u provali

VIDEO: Policija ubila serijskog ubojicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski istražitelji iz Južne Karoline potvrdili su kako je muškarac, kojeg je policija jučer ubila tijekom provale, zapravo traženi serijski ubojica odgovoran za pet ubojstava prošlog tjedna.

Ubijenog muškarca policija je identificirala kao 42-godišnjeg Patricka Tracyja Burrisa, kojeg su, nakon kraće pucnjave tijekom provale u Gastoniji, u Sjevernoj Karolini, policajci usmrtili hicima iz vatrenog oružja. U kratkoj razmjeni vatre, u nogu je ranjen jedan od policajaca, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

>> Svjedoci: Serijski ubojica je prosječna i pristojna osoba

'Uspjeli smo dokazati da je oružje koje je Burris koristio, isto ono kojim je ubijeno pet osoba prošlog tjedna', kazao je medijima šerif okruga Cherokee Bill Blanton. Burris je prošlog tjedna ubio pet osoba u gradu Gaffneyu, u Južnoj Karolini, a policija je potvrdila kako im je poznat i od prije te da je imao i poduži kriminalni dosje.

'Počinio je zločine u mnogim državama, a u vrijeme kad je ubijen, Burris je bio u kršenju uvjetnog puštanja na slobodu', dodao je Blanton. 'U jednom trenutku, vlasti će morati javnosti objesniti što je ovakav kriminalac uopće radio na slobodi. Mi dugujemo to objašnjenje njegovim žrtvama i građanima koji su danima živjeli u strahu', zaključio je šef državne policije Reggie Lloyd.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene