Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija "City"

Policajac i petero svodnika uhićeni u velikoj akciji u Sarajevu, obavljen pretres 11 lokacija

Uhićenja u Sarajevu (Foto: Avaz.ba/J.A.)
Uhićenja u Sarajevu (Foto: Avaz.ba/J.A.) Foto: Avaz.ba/J.A.
U akciji kodnog naziva "City" koja se provodi u suradnji Ministarstva unutarnjih poslova KS i Tužiteljstva KS u utorak od jutarnjih sati je uhićeno pet osoba, a među njima i jedan policijski službenik MUP-a KS.

Informacije su potvrdile glasnogovornice Tužiteljstva KS Azra Bavčić i MUP-a KS Suvada Kuldija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

 

Prema neslužbenim informacijama, uhićen je i Jusufi Ramel, sin vlasnika pekare "Aneks" u Sarajevu, koji se tereti da je bio vođa organizirane kriminalne grupe, piše Klix.

Uhićenja su uslijedila nakon višemjesečne istrage zbog kaznenih djela navođenja na prostituciju, nedozvoljenog držanja oružja i trgovine narkoticima.

U Kantonu Sarajevo, na području općina Stari Grad, Novo Sarajevo i Novi Grad, od jutarnjih sati su obavljeni pretresi na 11 lokacija. Oduzeti su novac, droga, veća količina vatrenog oružja i mobilni telefoni.

Neki od privedenih pristali su na suradnju, a koliko će osoba biti zadržano u prostorijama MUP-a KS bit će poznato u narednim satima. Nakon kriminalističke obrade oni će biti predani u nadležnost Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu.

 

Aktualno HEP će graditi sunčeve elektrane: Povećat će se domaća proizvodnja, ali i smanjiti uvoz Solarne elektrane na HEP-ovim zgradama (Foto: Dnevnik.hr) Solarne elektrane na HEP-ovim zgradama (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr HEP, najava projekta /Video: Dnevnik Nove TV) HEP, najava projekta /Video: Dnevnik Nove TV) Foto: Dnevnik Nove TV Ministar energetike Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) Ministar energetike Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i Sabina Tandara Knezović (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska HEP će graditi sunčeve elektrane: Povećat će se domaća proizvodnja, ali i smanjiti uvoz 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene