Uhićenja u Sarajevu (Foto: Avaz.ba/J.A.)
Uhićenja u Sarajevu (Foto: Avaz.ba/J.A.)

U akciji kodnog naziva "City" koja se provodi u suradnji Ministarstva unutarnjih poslova KS i Tužiteljstva KS u utorak od jutarnjih sati je uhićeno pet osoba, a među njima i jedan policijski službenik MUP-a KS.


Informacije su potvrdile glasnogovornice Tužiteljstva KS Azra Bavčić i MUP-a KS Suvada Kuldija.

Vezani članci Ruska policija privela najmanje 400 osoba, uključujući Alekseja Navalnog (Foto: AFP) Više od 1000 ljudi marširalo središnjom Moskvom i skandiralo: "Rusija će biti slobodna" Pronađena droga u Sinju (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Policija u Sinju uhvatila dva dilera: Kod jednog u rasklopivom šatoru pronađene stabljike marihuane

 

Prema neslužbenim informacijama, uhićen je i Jusufi Ramel, sin vlasnika pekare "Aneks" u Sarajevu, koji se tereti da je bio vođa organizirane kriminalne grupe, piše Klix.

Uhićenja su uslijedila nakon višemjesečne istrage zbog kaznenih djela navođenja na prostituciju, nedozvoljenog držanja oružja i trgovine narkoticima.

U Kantonu Sarajevo, na području općina Stari Grad, Novo Sarajevo i Novi Grad, od jutarnjih sati su obavljeni pretresi na 11 lokacija. Oduzeti su novac, droga, veća količina vatrenog oružja i mobilni telefoni.

Neki od privedenih pristali su na suradnju, a koliko će osoba biti zadržano u prostorijama MUP-a KS bit će poznato u narednim satima. Nakon kriminalističke obrade oni će biti predani u nadležnost Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu.

 

HEP će graditi sunčeve elektrane: Povećat će se domaća proizvodnja, ali i smanjiti uvoz