Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao otkaz

Pogledajte kako je TV producent potpisao Bidena: Nastala je velika afera, a navodno nije mu prvi put da vrijeđa druge

Joe Biden pao na svečanosti - 4
Joe Biden pao na svečanosti - 4 Foto: Afp
Producent Fox Newsa potpisao je američkog predsjednika Joe Bidena s riječima "wannabe dictator".

Alexander McCaskill, producent Fox Newsa u emisiji je američkog predsjednika Joea Bidena potpisa s riječima "aspirant na mjesto diktatora" (‘wannabe dictator‘) nakon čega je dao je otkaz na toj američkoj televiziji.

Njegova ideja nije bila smiješna voditeljima Foxa, a ubrzo su se oglasili te poručili da je potpis odmah maknut te da se uprava ne slaže s potezom producenta i smatra ga neprofesionalnim.

Odmah je reagirala i Bijela kuća koja je poručila da je takav potpis pogrešan.

Pročitajte i ovo Joe Biden Mic drop VIDEO Biden opet izazvao zbunjenost svojom izjavom: Nakon provale ponosno otrčao s pozornice

McCaskillu nije prvi put da se našao u središtu skandala. Tužila ga je i bivša zaposlenica Abby Grossberg te se njegovo se ime spominje u kontekstu uredskog maltretiranja, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Hunter Biden - 10 900 snimaka Bidenov sin uhvaćen u seks-skandalu: Procurile tisuće fotografija s prostitutkama i drogom

Pročitajte i ovo Joe Biden Teška bitka Spas u zadnji čas: Američki predsjednik potpisao zakon o podizanju granice zaduživanja

Tako Grossberg u tužbi tvrdi da su je diskriminirali na vjerskoj osnovi i da je McCaskill donio nekoliko božićnih ukrasa u njezin radni prostor, a na njezin stol stavio je natpis na kojem je pisalo "Hannukah bush", što je naziv za židovsko drvce.

Navodno je malterirao i druge žene te je jedonm prilikom izjavio da je prostorija za dojenje rasipanje prostora i da bi tamo trebao biti solarij za sunčanje testisa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene